مدیریت کاربران غیرفعال در گوگل

1392/5/27

ابتدا یکی از بازه های زمانی ۳، ۶، ۹، ۱۲، ۱۵ و ۱۸ ماهه، را به عنوان مدت زمان لازم برای تائید استفاده نکردن از کاربری گوگل، مشخص می کنید. گوگل به طور خودکار یک ماه پیش از اتمام بازه زمانی اعلام شده از جانب شما پیغامی را به صورت پست الکترونیک یا پیام کوتاه برایتان ارسال می کند تا در صورتی که فراموش کرده اید از حساب کاربری خود استفاده کنید، آن را به شما یادآور شود.
 
در صورتی که یک ماه زمان باقیمانده نیز به پایان برسد و گوگل هیچ فعالیت جدیدی را از شما ثبت نکند، مجموعه اقداماتی که از پیش توسط شما برای اجرا در این شرایط مشخص شده است به اجرا درمی آید. این اقدامات می تواند شامل انتشار اطلاعات شما میان دوستان و آشنایانتان یا حذف همه اطلاعات ذخیره شده شما در سرورهای گوگل باشد.
 
تابه حال شده یک کاغذ، دفترچه یادداشت یا حتی دفترچه خاطراتی را که مربوط به پدربزرگ یا مادربزرگتان بوده میان وسایل قدیمی پیدا کنید و ساعت ها به خواندن و مرور خاطراتی و وقایعی که ثبت کرده اند، بپردازید؟
 
به نظر شما امروزه که بسیاری از امور روزمره دیجیتال شده و ثبت وقایع و انجام کارها به واسطه رایانه ها، تلفن های همراه و اینترنت صورت می گیرد نیز می توان احتمال داد که ۵۰ یا صد سال بعد، خاطراتی از ما در صندوقچه ای قدیمی یافت شود؟ آیا این احتمال وجود دارد که یک ایمیل یا تصویر آپلود شده در صفحه شخصی شما در فیس بوک، بعد از سال​های سال، یکباره پیدا شود و افرادی از خانواده شما به مشاهده آن بپردازند؟ مطمئنا اگر اوضاع را به همین شکل در نظر بگیریم، چنین چیزی امکان پذیر نیست؛ زیرا انجام بسیاری از فعالیت های کاربران در دنیای وب و به واسطه تجهیزات رایانه ای صورت می گیرد و برای امنیت اطلاعات ذخیره شده در این سرویس ها نیز کاربران از رمزهای عبور پیچیده ای استفاده می کنند.
 
 
امکان دسترسی نداشتن به اطلاعات کاربران پس از مرگ ایشان موجب شده است تا حقوقدانان و حتی دولت ها به فکر ارائه راهکاری برای رفع این مشکل باشند. در این میان گوگل همچون گذشته پیشتاز ایده های نو بوده و سرویسی را ارائه کرده است که Inactive Account Manager (کنترل شرایط در صورتی که از حساب کاربری گوگل خود استفاده نکردید) نام دارد. به کمک این سرویس شما می توانید مجموعه اقدامات لازم در صورت استفاده نکردن از حساب کاربری خود در گوگل را از پیش مشخص کنید. (در بسیاری موارد هنگامی که کاربران فوت می کنند اطلاعات آنها همچنان باقی می ماند و دسترسی به آن نیز برای دیگران امکان پذیر نیست. در چنین شرایطی این احتمال وجود دارد که کاربر پس از مرگ خود قصد داشته باشد تاریخچه فعالیت های شخصی و اطلاعات ذخیره شده در صندوق پست الکترونیکی و... خود را حذف کند یا آنها را در اختیار دوستان و آشنایان خود قرار دهد)
 
اگر شما هم می خواهید برای زمان هایی که به هر دلیل به سرویس گوگل دسترسی ندارید، فرآیندی مشخص شده را برای گوگل تعریف کنیدتا نسبت به اطلاعاتی که از شما در اختیار دارد اقدام کند، می توانید با استفاده از این روش، سرویس مدیریت کاربری غیرفعال را فعال کرده و اقدامات موردنظر را در آن مشخص کنید:
تگ ها

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php54) in Unknown on line 0